pondělí 9. ledna 2017

NENÍ CESTY ZPĚT










Milujete napětí , záhady a to mrazení pod kůží když čtete něco napínavého ? Tak jste tu správně. Tahle  kniha vám to určitě dá a možná i něco víc .





ANOTACE

Večeře se stále vaří , pes klidně pobíhá po domě , vše vypadá úplně v pořádku. Ale …..?
Další případ Davida Rakera je tu a není to žádná procházka růžovým sadem. David je bývalý novinář, ale nyní se zabývá hledáním ztracených lidí. V minulém díle přišel malém o život a nyní se snaží nějak znovu začít. Je v rekonvalescenci a vrátí se do domu svých rodičů v Devonu, kde chce odpočívat a srovnat si svůj život. Ale jeho práce mu opět zkříží cestu. Kontaktuje ho jeho bývalá přítelkyně z mládí a požádá ho o pomoc s hledáním sestry a její rodiny. A tady vše začíná. Pátrání a nekonečně mnoho záhad kterým je potřeba přijít na kloub. A k tomu jedno velké překvapení na konec.

MŮJ NÁZOR

Úžasná kniha která vás dokonale pohltí. Vždy když si už myslíte že je vše jasné ,tak to tak rozhodně není . Celý příběh je napínavý a nenechá vás ani chvilku oddechnout ,prostě budete chtít víc a víc. David Raker je velice sympatický a rozhodně si ho zamilujete. Celkově rozuzlení i s následným překvapením je opravdu neočekávané.
Jedním slovem WOW a rozhodně vám doporučuji si knihu přečíst.


A už se těším na další díl Bez slitování.

Žádné komentáře:

Okomentovat