úterý 11. dubna 2017

10 KNIŽNÍCH DNÍ

10 KNIŽNÍCH DNÍ




Přeji všem krásný den, ač trošičku uplakaný.
Máme tu druhý den v projektu 10 knižních dní a to znamená devět plánovaných knih. Knih, které plánuji přečíst je strašně moc, ale je tu pár takových, co si nenechám ujít za žádnou cenu a toužebně očekávám jejich vydání.


1.
PLÍSEŇ
Druhý díl knihy Ódinovo dítě ze série Havraní kruhy, které mě doslova učarovalo.




2.
DVŮR MLHY A HNĚVU
Opět druhý díl, tentokrát knihy Dvůr trnů a růží ze stejnojmenné série. Jsem moc zvědavá jak bude příběh Feyre pokračovat.





3.
ŽÍZEŇ
Miluji H.H. Tím , že napsal Jo Nesbo další díl mě udělal velikou radost a já ho mám samozřejmě již předobědnaný.





4.
JISKRA V POPELU (2.)
A Torch Against the Night.
Jiskra v popelu je moje srdcovka a letos se dočkáme pokračování. Bohužel zatím neznám českou verzi knihy, tak uveřejňuji tu originální.







5.

FAJO
NASLOUCHAČ (2.)

Kniha Naslouchač byla pro mě velkým překvapením. Nevím proč, ale k českým autorům jsem neměla tak blízko jako k zahraničním. Petra Stehlíková mě však svým umem přesvědčila, že i v naší malé zemičce jdou dělat světové věci.
 Obálka na Faju zatím není , škoda.






6.
KOSTIČAS (3.)
Další knížka na, kterou toužebně čekám.
Kostičas a Vidořád jsou luxusní záležitost pro milovníky fantasy. Třetí díl by měl vyjít na podzim, bohužel česká obálka a název zatím nejsou uveřejněny.






7.
TEMNÝ DUET

Pokračování knihy Divoká píseň ze série Monstra z Verity od V. Schwab, autorky, kterou jsem si hned zamilovala. Jsem moc zvědavá, jak to bude pokračovat, protože konec prvního dílu byl dost nepředvídatelný.





8.
SETKÁNÍ STÍNŮ

Aby toho nebylo málo, je tu další pokračování a to knihy od již zmiňované autorky V.Schwabové Temnější tvář magie. No, kdo by nechtěl vědět, jak to bude pokračovat ve čtyřech Londýnech.




9.Jsou světla, která nevidíme

Poslední kniha je Jsou světla, která nevidíme. Mám ji doma asi již půl roku a ještě jsem se k ní nedostala. Musím to napravit, protože si ji fakt chci moc přečíst, ale když ono je tak málo času.





Tak to je můj výběr pro dnešní den.
Doufám, že se vám mé knihy líbí a jsem moc zvědavá na ty vaše.

4 komentáře:

  1. S knížkami souhlasím, i já si jich hned několik z tvého seznamu přečíst. Ale nejvíc se asi těším na Dvůr mlhy a hněvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, doufám že budou tak pěkné jako předchozí díly.

      Vymazat
  2. Skvělý výběr, na všechny tyto knihy se také moc těším :) I když nejvíc ze všech asi vyhlížím pokračování Hry o trůny, toho se ale asi nedočkám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, to čekání na další díl je hrozně ubíjející. Jsem ostuda, ale Hru o trůny jsem ještě nečetla, přitom seriál miluji , měla bych to napravit.

      Vymazat